Forum Glazbenog oglasnika
Login Registracija FAQ Članstvo Pretražnik Forum Glazbenog oglasnika

Lijep glas je najveći kapital koji čovijek može posjedovati!
Prethodna  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Forum Glazbenog oglasnika » Mikrofoni,Pjevanje
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hrco

PostPostano: sri ruj 30, 2009 8:12 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

a ja se tol'ko nadao...rezonanca mu je u vratu, ona je najjaca, famozna i dozvoljava pjevacu da se igra sa glasom...zvuci kao da pjeva iz prsa ili glave(na visokim lagam ) al u biti visoke ili niske lage sve je u vratu, tocnije laringsu....ajmo dalje

[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Stoja ApstiNEncija

PostPostano: čet sij 14, 2010 2:21 am    Naslov: Citiraj i odgovori

hej opet ja.... gle vidim da znas jako puno o teoriji.... svaka cast... ok.. smatrate me glupim klincem koi nema pojma pijevat... evo napokon smosnimili neke pijesmice... pa kolega spajder mos poslusat kak pijevam bez prizvuka ihakih... preporucam da pocnes od pijesme koja se zove pojava....smatram da bolje pijevat od ovoga me nitko nece nauct,,, hvala... Smile www.myspace.com/roundaboutos

[Vrh]
bon_jovi

PostPostano: čet sij 14, 2010 2:41 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Stoja ApstiNEncija je napisao/la:
hej opet ja.... gle vidim da znas jako puno o teoriji.... svaka cast... ok.. smatrate me glupim klincem koi nema pojma pijevat... evo napokon smosnimili neke pijesmice... pa kolega spajder mos poslusat kak pijevam bez prizvuka ihakih... preporucam da pocnes od pijesme koja se zove pojava....smatram da bolje pijevat od ovoga me nitko nece nauct,,, hvala... Smile www.myspace.com/roundaboutos

Ajme..... Shocked

[Vrh]
ozren

PostPostano: čet sij 14, 2010 10:05 am    Naslov: Citiraj i odgovori

uuuuuuuuuuuuhhhhhhhh,ako ti misliš da je to to,uf onda si u gadnoj zabludi.sorry al puno nedovršeni tonova puno isforsiranih visokih neizvučenih do kraja,a o međutonovima radije neču.
savjet-još puno učit od nekog(učitelja pjevanja,a ne nekog nadobudnog specijalca.

[Vrh]
silvio

PostPostano: čet sij 14, 2010 11:07 am    Naslov: Citiraj i odgovori

druže,ajd se malo nauči gramatici ili ako ne znaš neka te neto nauči.ovo kako ti pišeš je užas i katastrofa majke mi.sramota.ne znam od kud si i koliko imaš godina ali nije ni bitno.da dođeš kod mene na audiciju i napišeš mi PIJEVAT umjesto pjevat nebi prošao taman da si i FREDDIE MERCURY,ili PAVAROTTI ili šABAN ŠAULIĆ.

[Vrh]
Spider1

PostPostano: čet sij 14, 2010 11:12 am    Naslov: Citiraj i odgovori

ozren je opasan Very Happy , neću komentirati ali ovdje se može naučiti kako NE početi pjevati. Predtakt u svoj glazbi započinje osnovnim tonom ili kvartom. Ovdje prvi sloh počinje pjevati tonom niže od tonaliteta što nije dobro. Ako pretpostavite da su crtice visina tona interval sekunada on je odpjevao _ _ ---- a trebao je odpjevati - _ ---- .
Vjerujte mi, nakon što su savladali početak pjevanja, masa ljudi je naučilo pjevati.

[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Posjeti Web stranice
Spider1

PostPostano: čet sij 14, 2010 11:15 am    Naslov: Citiraj i odgovori

silvio, ako pjevaš onda pjevaš, ali ako povremeno i piješ onda pijevaš.

[Vrh]
silvio

PostPostano: čet sij 14, 2010 11:53 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Spider1 je napisao/la:

a pa daaaaaaa.kak sam glup.a ak se pucaš u guzu kaj onda????

[Vrh]
Spider1

PostPostano: čet sij 14, 2010 12:04 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

silvio je napisao/la:
Spider1 je napisao/la:

Onda si udaraš ritam.

[Vrh]
Anton

PostPostano: čet sij 14, 2010 1:09 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

silvio je napisao/la:
Spider1 je napisao/la:

Hrpa vrhunskih pjevača to radi,valjda pomaže Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Stoja ApstiNEncija

PostPostano: čet sij 14, 2010 1:17 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

jei... fala na komentaru...cijenim iskrenost... volio bih samo cut nekog od vas, ako je ikako moguce.... i naravno autorsko... pliz... Smile

[Vrh]
hrco

PostPostano: pon sij 18, 2010 4:59 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

...nije loše, pravilno koristiš raspon od niže prema višoj lagi, nema baš puno interpretacije i feelinga ali koliko ćujem to i nije tvoj stil. Mislim da bi ti više odgovarale pjesme u kojima možeš ufurati malo glasa bez forse. Ako zelis izbjeći forsu u visokim lagama onda se dobro upjevaj skalama, svaki dan, ne samo prije nastupa. Sve u svemu nisi loš, al mislim da bi mogao i bolje... daj si fore i radiskale 2 do 3 sata dnevno, i visoke lage ti neće biti forsa...garant....samo naprijed. pozzz!!!

[Vrh]
ozren

PostPostano: pon sij 18, 2010 5:24 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Spider1 je napisao/la:
ozren je opasan Very Happy , neću komentirati ali ovdje se može naučiti kako NE početi pjevati. Predtakt u svoj glazbi započinje osnovnim tonom ili kvartom. Ovdje prvi sloh počinje pjevati tonom niže od tonaliteta što nije dobro. Ako pretpostavite da su crtice visina tona interval sekunada on je odpjevao _ _ ---- a trebao je odpjevati - _ ---- .
Vjerujte mi, nakon što su savladali početak pjevanja, masa ljudi je naučilo pjevati.

Zašto sam opasan, rekoh mu samo da potraži savjet učitelja pjevanja,zar je to nešto loše? Cool

[Vrh]
Spider1

PostPostano: čet ožu 11, 2010 10:46 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Eto malo kako se curice muče pokraj Arethe
Very Happy
http://www.youtube.com/watch?v=G4cleq19CPQ

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Forum Glazbenog oglasnika » Mikrofoni,Pjevanje Vremenska zona: GMT + 01:00.
Prethodna  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.